Ξαφνικό πρόβλημα με Λαγό στον Παναθηναϊκό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης ξεκίνησε!

Η τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού ολοκληρώθηκε και η προσοχή έχει ήδη στραφεί στο πώς θα ρίξουν στο... καναβάτσο τους Βέλγους για να συνεχίσουν στα πλέι οφ του Champions League και κυρίως να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία.

Μια προπόνηση που έκρυβε ένα απρόοπτο για τον Γιάννη Αναστασίου. Κι αυτό διότι είδε τον Λαγό να εγκαταλείπει το πρόγραμμα με διάταση στον πλάγιο κοιλιακό και να είναι αμφίβολος για το ματς το βράδυ της Τρίτης.

Στους «εκλεκτούς» βρίσκονται τα ονόματα των Πέτριτς και Μέντες που αντιμετώπισαν κάποια μικροπροβλήματα τις προηγούμενες μέρες και θα φανεί μέχρι τελευταία στιγμή πόσο έτοιμοι είναι για να παίξουν, ενώ εκτός έμειναν οι Μπούρμπος, Ρισβάνης και Μπαϊράμι.

Το «παρών» στο Κορωπί έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος, για λόγους εμψύχωσης, ενώ μάλιστα ο πρόεδρος του τριφυλλιού θα δειπνήσει αργότερα με τους παίκτες, δείγμα του κλίματος και της συσπείρωσης που υπάρχει για την πρόκριση.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπούι.

Πηγή: sport-fm.gr