Αργεντινή: 50% πιθανότητες να παίξει ο Ντι Μαρία στον τελικό

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για να προλάβει το μεγάλο τελικό του Μουντιάλ με τη Γερμανία, ο ακραίος μεσοεπιθετικός της εθνικής Αργεντινής, Άνχελ Ντι Μαρία.

Το ιατρικό επιτελείο της Αλμπισελέστε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό της Κυριακής ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη στον αγώνα των προημιτελικών με το Βέλγιο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κάνει ό,τι μπορεί και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα ταχείας αποθεραπείας που ακολουθεί ίσως μπορέσει να βοηθήσει για λίγο.

Στην προπόνηση-ξεμούδιασμα της Πέμπτης, πάντως, ο Άνχελ Ντι Μαρία έτρεξε για πρώτη φορά κι αύξησε τους ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που υποβάλλεται, γεγονός που έκανε τον Σαμπέγια και τους συνεργάτες του να χαμογελάσουν. Ο διεθνής παίκτης ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που του έχουν δώσει οι κινησιολόγοι, Λουίς Γκαρσία και Ρουμπέν Αράγκας, ενώ του γίνεται χορήγηση πλάσματος και αποσυμπίεση σε ειδικό θάλαμο, στο σημείο του τραυματισμού του.

Το ιατρικό τιμ της Αργεντινής κατάφερε να επαναφέρει πολύ πιο γρήγορα από τον προβλεπόμενο χρόνο τον Κουν Αγουέρο, ο οποίος μπήκε αλλαγή στον ημιτελικό με την Ολλανδία. Για το Ντι Μαρία τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή τελευταία προπόνηση, που θα διεξαχθεί στο Μαρακανά, όπου το βράδυ της Κυριακής θα αναδειχθεί ο νέος Πρωταθλητής Κόσμου.