Σάντος: Δεν κατάλαβα γιατί με απέβαλε ο διαιτητής

Την απορία του για το γεγονός ότι ο διαιτητής τον απέβαλε από τον ελληνικό πάγκο μετά τη λήξη της παράτασης, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσει τη διαδικασία των πέναλτι από την τηλεόραση, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος.

Όπως σημείωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά το τέλος της παράτασης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να προετοιμάσει την ομάδα για τα πέναλτι, όπως συνηθίζεται και όπως άλλωστε έκανε και ο προπονητής της Κόστα Ρίκα, και ο διαιτητής ανεξήγητα τον απέβαλε, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Ο Σάντος έκανε λόγο για “μέρα θλίψης”, όμως δήλωσε πολύ υπερήφανος που εκπροσώπησε την εθνική μας ομάδα, τονίζοντας ότι “πετύχαμε πολλά σημαντικά πράγματα”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καραγκούνης, για τον οποίο επίσης το σημερινό ήταν το τελευταίο του με την Εθνική Ελλάδος, υπογράμμισε πως “τα δώσαμε όλα” και στάθηκε στο γεγονός ότι ειδικά οι νέοι παίκτες της Εθνικής πήραν τεράστιες εμπειρίες που θα τους χρησιμεύσουν στη συνέχεια.

“Κρίμα που σήμερα δεν πανηγύρισαν όλοι οι Έλληνες, θέλαμε να τους δώσουμε χαρά”, σχολίασε, εκφράζοντας το... παράπονο ότι σε κάθε παιχνίδι η Εθνική έπαιζε κόντρα σε όλους, “πάντα σαν φιλοξενούμενοι”, αναφερόμενος στην αντιμετώπιση που είχε η Εθνική από τους φιλάθλους.

Ο Γιάννης Μανιάτης χαρακτήρισε “ήρωα της βραδιάς” τον Κοσταρικανό γκολκίπερ, Κέιλορ Νάβας, και υπογράμμισε πως τα πέναλτι θέλουν και τύχη, αλλά η Εθνική στάθηκε άτυχη.