Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2014: Ο Μεσι-ας της Αργεντινής

Με ένα εξαιρετικό σουτ στις καθυστερήσεις, που θύμισε το γνωστό Μέσι, ο Αργεντινός σούπερ σταρ λύτρωσε την Εθνική Αργεντινής, που τα βρήκε σκούρα απέναντι στο αξιόμαχο Ιράν του Κάρλος Κεϊρόζ, γράφοντας το τελικό 1-0.

Η ασιατική ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις, έφτασε μια ανάσα από την ισοπαλία, και θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη, αν ο Ρομέρο της Αργεντινής δεν είχε υψώσει τείχος προστασίας στην εστία του, σταματώντας τις πολύ καλές κεφαλιές και σουτ των Ιρανών. 

Με το 2 στα 2 πλέον, η ομάδα του Σαμπέγια προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, ενώ οι Ιρανοί διατηρούν ακόμα ελπίδες για να περάσουν, με συνδυασμό αποτελεσμάτων. 

Το άλλο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του 6ου ομίλου διεξάγεται απόψε στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, μεταξύ Νιγηρίας και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Αλεχάνδρο Σαμπέγια): Ρομέρο, Γκαράι, Σαμπαλέτα, Γκάγκο, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν, Μέσι, Μαστσεράνο, Ρόχο, Φ. Φερνάντες, Αγουέρο 
 
ΙΡΑΝ (Κάρλος Κεϊρός): Χαγκιγκί, Χάτζι Σάφι, Χοσεϊνί, Αμιρχοσεΐν, Νεκουνάμ, Μασούντ, Αντρανίκ, Μονταζερί, Ρέζα, Ντετζάγκα, Μέχρνταντ