Το “δύο στα δύο” με ΑΕΚ και Σάλκε ζητά ο Μανιάτης

Στον Ολυμπιακό το κλίμα είναι πια φανταστικό. Η νίκη επί της Μονπελιέ δίνει φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Οι δηλώσεις του Γιάννη Μανιάτη είναι ενδεικτικές της αισιοδοξίας που επικρατεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, βάσει του νέου κύκλου φορμαρίσματος της ομάδας.

Ο αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού ζητά δύο νίκες για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του με ΑΕΚ και Σάλκε.

"Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια. Πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία. Πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δείξουμε τον καλό μας εαυτό, θα τα καταφέρουμε. Είμαστε μέσα στους δύο στόχους. Πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με το παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος», ανέφερε αρχικά", δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης.

Στη συνέχεια, σχολίασε το έντονο ελληνικό στοιχείο που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. "Είναι πολύ σημαντικό, γενικά για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να βγαίνουν Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει φέτος. Έχει μαζέψει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και προσπαθούν και παίζουν αρκετά παιδιά βασικοί. Οπότε αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να γίνεται σε όλες τις ομάδες", επισήμανε ο 26χρονος μέσος.

O Ολυμπιακός αγωνίζεται στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή 25 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ως τότε, οι ερυθρόλευκοι έχουν θέσει ως στόχο τις δύο νίκες.