Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2014: Βέλγιο, Βραζιλία στο μενού

Ο Μαρκ Βίλμοτς είναι ο τελευταίος σκόρερ του Βελγίου σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην ήττα με 2-1 από τη Βραζιλία το 2002.

Το Βέλγιο επιστρέφει σε Μουντιάλ μετά από δώδεκα χρόνια και είναι η ατραξιόν της ημέρας, παρά την παρουσία και της ίδιας της σελεσάο στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Για τους Κόκκινους Διαβόλους είναι ο πρώτος αγώνας τους στη διοργάνωση και το ντεμπούτο της είναι πολυαναμενόμενο, καθότι η πλειονότητα των φιλάθλων, των δημοσιογράφων, των παραγόντων και κάθε είδους ειδικών την προκρίνουν ως την έκπληξη της διοργάνωσης και ως ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά.

Ο Βίλμοτς προβληματίζεται μεταξύ Μιραλάς και Λουκάκου για την επίθεση, με τη σκέψη του να γέρνει προς τον δεύτερο, ο οποίος μπορεί, με το εκτόπισμά του εύκολα να "σπάσει" και τη μπάλα, προς τους ταχύτατους Μέρτενς και Αζάρ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Μινεϊράο του Μπέλο Οριζόντε, όπου η Ελλάδα ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την Κολομβία.

Κατά τα λοιπά, στις 22:00, η Βραζιλία υποδέχεται το Μεξικό, που είναι η άλλη ομάδα του ομίλου που έχει πάρει νίκη. Για τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι και τον Μιγκέλ Ερέρα, προπονητές των δύο ομάδων, "ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει". Τουλάχιστον, αναμένουμε καλύτερη διαιτησία στον μεταξύ τους αγώνα σε σχέση με εκείνες στους πρώτους αγώνες των δύο ομάδων.

Τέλος, στη 01:00 της Τετάρτης κάνει πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Ρωσία του Φάμπιο Καπέλο κόντρα στη Νότια Κορέα, η οποία καλείται, με μια αξιοπρεπή εμφάνιση, να διαψεύσει τις φήμες ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

19:00 Βέλγιο - Αλγερία Μινεϊράο, Μπέλο Οριζόντε

22:00 Βραζιλία - Μεξικό Καστελάο, Φορταλέζα

01:00 (Τετάρτη) Ρωσία - Νότια Κορέα Αρένα Παντανάλ, Κιουϊάμπα

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου