Σφοδρή επίθεση σε Αλαφούζο, ΣΚΑΪ, Κούγια από Β. Μαρινάκη

Στην επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου πέρασε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον απόηχο της θριαμβευτικής νίκης του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ με 3-1 στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων ήταν χειμαρρώδης, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό "σκουπίδια" και τα έβαλε τόσο με τον σταθμό ΣΚΑΪ (ιδιοκτησίας Αλαφούζου), όσο και με τον Αλέξη Κούγια.

Χαρακτηριστικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό δέχεται πισώπλατα χτυπήματα σε μία δύσκολη συγκυρία από σκουπίδια όπως ο Αλαφούζος, ο Κούγιας και ο ΣΚΑΪ. Θα πρέπει να απομονωθούν αυτά τα σκουπίδια. Πρέπει να επενδύσουμε για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ελλάδα δοκιμάζεται και έχει ανάγκη ομάδες όπως ο Ολυμπιακός".

Για την ομάδα του σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο τόνισε: "Τo είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι αξίζουμε, το ρόστερ μας φέτος είναι καλύτερο γιατί αποτελείται από παιδιά με πολύ ταλέντο και όταν υπάρχει ταλέντο τα καλύτερα έρχονται. Θα βλέπουμε ολοένα και καλύτερο θέαμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για το βροντερό παρών που έδωσε σήμερα".