Μουντιάλ: Το Μεξικό νίκησε το Καμερούν και… τον επόπτη

Οι... διαιτητές έκλεψαν και πάλι την παράσταση από τους ποδοσφαιριστές στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι του φετινού Μουντιάλ, καθώς μπορεί το Μεξικό να επικράτησε με σκορ 1-0 του Καμερούν, όμως οι παίκτες του έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για δύο γκολ του Τζιοβάνι Ντος Σάντος που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ από τον ίδιο επόπτη, ενώ δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, η οποία διεξήχθη υπό (καταρρακτώδη κατά διαστήματα) βροχή, πέτυχε τελικά ο Περάλτα στο 61', παίρνοντας το... ριμπάουντ μετά από την απόκρουση του Ιτάντζ σε σουτ του δαιμόνιου Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

Οι Μεξικανοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήραν με το σπαθί τους τη νίκη, ενώ αντίθετα το Καμερούν επιβεβαίωσε ότι είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της φετινής διοργάνωσης, αν και στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει με τον Μουκαντζό, όμως ο Οτσόα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή.

Με τη νίκη αυτή, το Μεξικό ισοβαθμεί στην κορυφή του Α' Ομίλου με τη Βραζιλία, έχοντας τρεις βαθμούς, ενώ χωρίς βαθμούς έμειναν Κροατία και Καμερούν.