Μόνο με 10 εκατ. ευρώ και πάνω το συζητά ο Ολυμπιακός για Μανωλά

Ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά στην πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, που κατάθεσε η Μπενφίκα, για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, καθώς αξιώνει περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του Έλληνα αμυντικού. Δημοσιεύματα θέλουν τους «αετούς» της Λισσαβόνας να κινούνται τις τελευταίες ημέρες για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού, καταθέτοντας την πρώτη πρότασή τους.

Ο Ολυμπιακός αξιώνει τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του Μανωλά, την ίδια στιγμή που εκτός από την πορτογαλική ομάδα, ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται να έχουν εκδηλώσει και οι Νάπολι, Ίντερ και Μονακό.

Οι ερυθρόλευκοι πιστεύουν πως η συμμετοχή του Μανωλά στο παγκόσμιο κύπελλο θα αυξήσει την τιμή πώλησής του.

Από εκεί και πέρα, δεν εγκαταλείπονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός επιθετικός παραμένει πρώτος στόχος των ερυθρολεύκων για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, με τη Χέρενφεν από την πλευρά της, να μη ρίχνει τις οικονομικές της απαιτήσεις. Οι Ολλανδοί αξιώνουν δέκα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη.

Τέλος, τη λύση της συνεργασίας του Παϊτίμ Κασάμι με τη Φούλαμ περιμένουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, προκειμένου να ολοκληρώσουν την απόκτησή του. Ο Ελβετός παίκτης έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους ερυθρολεύκους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: novasports.gr