Ανατροπή: Στο μυαλό του Κάμπελ προτεραιότητα έχει η Άρσεναλ!

Να επιστρέψει στην Άρσεναλ θέλει ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος, ωστόσο, υπογράμμισε πως δεν είναι δυσαρεστημένος στον Ολυμπιακό.

Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων τόνισε πως θα έχει συνομιλίες με τους ιθύνοντες των Λονδρέζων, μετά το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, σχετικά με το αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ή αν θα αποχωρήσει και πάλι με τη μορφή δανεισμού. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κάμπελ στον Τύπο της πατρίδας του.

- Τι συμβαίνει με εσένα και το μέλλον σου;

Δεν θα πω ότι δεν είμαι καλά στον Ολυμπιακό αλλά πραγματικά θέλω να αναζητήσω άλλους ορίζοντες. Να επιστρέψω στην ομάδα μου, την Άρσεναλ και να παίξω εκεί. Ελπίζω θα τα πάω καλά στο Μουντιάλ και να προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση στην προετοιμασία της Άρσεναλ και το ρόστερ της.

- Είναι ξεκάθαρο ότι θα πας στην Άρσεναλ;

Φυσικά, αφού είναι η ομάδα μου. Έχω συμβόλαιο δύο ετών ακόμη και ήδη μου έχουν πει ότι θα συνομιλήσουμε μετά το τέλος του Μουντιάλ.

- Πιστεύεις είναι στιγμή να αγωνιστείς στην Premier League;

Ναι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου.

- Έφτασες στο αποκορύφωμα της φόρμας σου στον Ολυμπιακό;

«Δούλεψα πολύ σκληρά κάθε ημέρα, στην προσπάθεια να κάνω πολύ καλά παιχνίδια για να βελτιώσω την ποιότητα του ποδοσφαίρου μου. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο. Νιώθω ότι είμαι καλός στα περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού μου αλλά χρειάζεται κι άλλο δουλειά.

- Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν αναφέρεις τη λέξη Άρσεναλ;

Μια πολύ μεγάλη ομάδα με την οποία θέλω να θριαμβεύσω.

Πηγή: novasports.gr