Πώς φυγάδευαν τον κόσμο όταν κατέρρευσε η κερκίδα στην Παμπλόνα

Ατύχημα με τραυματίες συνέβη στο στάδιο Σαντάρ της Παμπλόνα, όταν μέρος της κερκίδας του γηπέδου κατέρρευσε στο ματς της Οσασούνα με την Μπέτις!

Ναι, καλά ακούσατε!

Πιο συγκεκριμένα, έντεκα λεπτά μετά την έναρξη του ματς, ο Οριόλ Ριέρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τους οπαδούς να πανηγυρίσουν ξέφρενα.

Η κερκίδα όμως δεν άντεξε, με μέρος της να καταρρέει, παρασύροντας μαζί της αρκετούς απ’ τους θεατές, προκαλώντας 20 τραυματισμούς οπαδών.

Άμεσα έσπευσαν στο γήπεδο γιατροί, ενώ το περιστατικό προκάλεσε προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ο αγώνας διεκόπη για περισσότερα από 30 λεπτά και αμέσως μετά την επανέναρξή του, η Οσασούνα πέτυχε το 2-0 με τον Χαβιέ Ακούνα (14'), με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ, χάρη στο γκολ του Φρανσίσκο Τσίκα της Μπέτις στο 71'.

Σε μία ακόμη συγκινητική στιγμή, ο ποδοσφαιριστής της Μπέτις, Άλφρεντ Ν' Ντιαγέ, δανεικός από τη Σάντερλαντ, κουβαλούσε γρήγορα ένα αγόρι που έπεσε από την κερκίδα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή της κατάρρευσης και το συγκινητικό στιγμιότυπο, στο οποίο δύο παίκτες της Μπέτις μεταφέρουν εκτός αγωνιστικού χώρου έναν τραυματισμένο φίλαθλο.