Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν την απόκτηση Ντιοπ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Πάπε Ντιόπ, από τη Λεβάντε, την ίδια στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την υπογραφή του Πουλίδο στα νέα συμβόλαια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν προχωρήσει τις επαφές με την ισπανική ομάδα για την απόκτηση του Αφρικανού μέσου. Ο 28χρονος Σενεγαλέζος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του, εν όψει της νέας σεζόν.

Όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το συγκεκριμένο θέμα, την ίδια στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να τελειώσει θετικά και το θέμα του Άλαν Πουλίδο. Ο 23χρονος επιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδος, όμως αυτό που περιμένει η ελληνική ομάδα είναι το αντίγραφο από τη μεξικανική ομοσπονδία, του συμβολαίου που έχει ο ποδοσφαιριστής με την Τίγκρε. Εκεί θα φανεί αν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως υποστηρίζουν οι Μεξικανοί ή αν μένει ελεύθερος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο παίκτης.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, ενώ στη σχετική λίστα για την ενίσχυση του ρόστερ, υπάρχει και το όνομα του Τομ Ινς. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τελειώσει άμεσα και το θέμα των δανεικών παικτών. Οι Εντινγκά, Κάμπελ και Μαρκάνο θέλουν να παραμείνουν στο λιμάνι και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τις Μονακό, Άρσεναλ και Ρούμπιν Καζάν, αντίστοιχα. 

πηγή: novasports.gr