Πλέι-οφ: Αστέρας και Παναθηναϊκός στην Τρίπολη για την πρωτιά

Ο πρώτος γύρος των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται την Τετάρτη 7 Μαΐου με τα ματς ΠΑΟΚ - Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός.

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές απέδειξαν το αμφίρροπο της διαδικασίας καθώς και την κρισιμότητα της τρίτης αγωνιστικής, ωστόσο τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο πολύπλοκα με την αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα απέναντι στον Ατρόμητο, μια και οι εξελίξεις την φέρνουν αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας με έναν πόντο.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Ινσαουράλδε καθώς και τους Λούκας, Κατσουράνη, Μαντούρο, Χούσεν, Γεωργιάδη, Νίνη, Ολίσε και Μάρτενς που έμειναν εκτός για διάφορους λόγους.

Ο Ατρόμητος (3 β.) θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, έχοντας στην αποστολή τον Βαγέλη Νάστο που ξεπέρασε τα προβλήματά του και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αστέρας Τρίπολης (4 β.), που παραμένει αήττητος μετά από δύο αγωνιστικές, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με στόχο να κάνει το "δύο στα δύο" στην έδρα του, στο ντέρμπι κορυφής της ειδικής βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν τον τιμωρημένο Εντό και τον Κάφα, ενώ στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Γκοϊάν και Σέτι.

Οι πράσινοι θέλουν να πάρουν με τη σειρά τους το πάνω χέρι στα πλέι-οφ, σε ένα ματς όπου δεν υπολογίζουν τους Νάνο και Καρέλη, την ώρα που επιστρέφει ο Αμπέντ.

Τα δύο ματς θα μεταδοθούν απ' ευθείας ηχητικά (audio streaming) από τη Web TV του novasports.gr, απ' όπου θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε κάθε γκολ που σημειώνεται, λίγα λεπτά μετά την επίτευξή του.

To σημερινό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports: 

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (18:15, Novasports2)

Αστέρας Τρ. - Παναθηναϊκός (20:30, Novasports1)

Πηγή: novasports.gr