Χορός εκατομμυρίων στα πόδια του Τιμπό Κουρτουά

Δύο δημοσιεύματα στην Ισπανία θέλουν τον Τιμπό Κουρτουά να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και όπως είναι λογικό η μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη έχει πέσει πάνω του.

Σύμφωνα με τις ισπανικές εφημερίδες Sport και Mundo Deportivo η τελευταία ομάδα που έχει μπει στο κόλπο της απόκτησης του έχουν για τα καλά μπει οι Καταλανοί.

Ωστόσο, εκτιμάται ότι θα είναι πολλά τα εκατομμύρια που θα χρειαστούν για τη μεταγραφή του από την Τσέλσι, η οποία έχει τα δικαιώματά του.

Με τον Βίκτορ Βαλντές να αποχωρεί από την ομάδα -αν και λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, μπορεί να παραμείνει- και τη μεταγραφή του Τερ Στέγκεν να είναι στον "αέρα", φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για τον Βέλγο κίπερ.

Τα πράγματα βέβαια μόνο εύκολα δεν είναι. Ο Κουρτουά βρίσκεται στο στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός να επιστρέψει τελικά στην Τσέλσι, όπου ανήκει και να παίξει με τη φανέλα της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα για να κάμψει τις αντιστάσεις των Μπλε, έχει σκοπό να προσφέρει ένα ποσό που θα αγγίξει τα 50 εκ. ευρώ. Τα χρήματα είναι πολλά, οπότε πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες για να δούμε αν ισχύει το ρεπορτάζ.