Σε αναμονή η τριπλέτα ανανεώσεων στο λιμάνι

H γκέλα του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Άρη τη περασμένη Δευτέρα "παγώνει" προσωρινά τις ανανεώσεις συμβολαίου που προγραμματίζονται στο ερυθρόλευκο σύλλογο.

Για την ακρίβεια, η διοίκηση θέλει πρώτα να διαπιστώσει αν η εμφάνιση του αγώνα της Θεσσαλονίκης θα έχει συνέχεια, κάτι που άπαντες στο λιμάνι απεύχονται και ύστερα να κινηθεί για να κλείσει τις εκκρεμούσες υποθέσεις.

Άλλωστε, στον Ολυμπιακό, πέρα από το σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης, το μυαλό τους είναι κυρίως στον αγώνα με τη Μονπελιέ για το Champions League, ο οποίος εν πολλοίς θα κρίνει και την πορεία της ομάδας στη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι περίπτωσεις Χολέμπας και Τζεμπούρ

Ο Χοσέ Χολέμπας δείχνει να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για διετή ανανέωση συμβολαίου με τους νταμπλούχους Ελλάδος. Αυτό που απομένει για την τυπική λήξη του θέματος είναι η κλήση του διεθνούς αμυντικού στα γραφεία του Ολυμπιακού για να υπογράψει.

Θετικό είναι το κλίμα και για ανανέωση με τον Αλγερινό Ράφικ Τζεμπούρ, καθώς η πρόταση του Ολυμπιακού για 1,1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο είναι πολύ κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ ανά έτος που ζητά ο παίκτης. Αν έρθει η νίκη επί της Μονπελιέ, είναι πολύ πιθανό ο ενθουσιασμένος Βαγγέλης Μαρινάκης να ρίξει λίγο παραπάνω νερό στο κρασί του.

Περιπλέκεται το θέμα Τοροσίδη

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ανανέωσης του Βασίλη Τοροσίδη, όλοι θυμόμαστε ότι ο παίκτης είναι πραγματοποιήσει στροφή στις σκέψεις του έπειτα από τον αγώνα με τη Μονπελιέ και θέλησε να έρθει πιο κοντά στην ανανέωση. Από την άλλη, το ενδιαφέρον της Τζένοα δεν καθίσταται δυνατό να τον αφήσει ασυγκίνητο, καθώς αναζητούσε ήδη διέξοδο στο εξωτερικό και, δη, σε ιταλική ομάδα.

Το θέμα περιπλέκεται, συνεπώς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τηρεί στάση αναμονής στο θέμα. Περιμένει από τον ίδιο τον παίκτη να κάνει το πρώτο βήμα.