Στην Πορτογαλία για παίκτες ο Γιώργος Γεωργιάδης

Στην Πορτογαλία για μεταγραφικούς στόχους βρίσκεται από σήμερα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης.

"Τσεκάρει" παίκτες στο Μπελενένσες - Πεναφιέλ

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελπίδων αναμένεται να έχει διάφορες συναντήσεις με εκπροσώπους παικτών, αλλά και με τους ίδιους, προκειμένου να διερευνήσει περιπτώσεις για τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Γιώργος Γεωργιάδης θα παρακολουθήσει τον αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας (Liga de Honra) μεταξύ Μπελενένσες και Πεναφιέλ.

Τα μάτια του θα είναι στραμμένα στους νεαρούς μεσοεπιθετικούς των γηπεδούχων, ενώ το ενδιαφέρον αναμένεται να τραβήξει και ο 33χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ Υβ Ντεσμέρ, ο οποίος πέρσι αποκτήθηκε από την Κέρκυρα αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου με τη φανέλα της ομάδας.

Συστάσεις για τους λογαριασμούς Twitter των παικτών

Η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά εξετάζει πλέον με προσοχή τους λογαριασμούς των παικτών της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Twitter. Μετά το κρούσμα με τον Στέφανο-Κλάους Αθανασιάδη, προστέθηκε ακόμα ένα από τον Ετό, ο οποίος έκανε κρίσεις για τη διαιτησία του αγώνα με την Κέρκυρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί και αυτός σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο και πλέον να αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας. Οι άνθρωποι της θεσσαλονικιώτικης ομάδας κάνουν συστάσεις στους παίκτες προκειμένου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοια θέματα.

Ανανέωσε ως το 2017  με το Δικέφαλο του Βορρά ο Έργκους Κάτσε

Τις καλές του εμφανίσεις με νέο πενταετές συμβόλαιο, εξαργύρωσε ο Εργκους Κάτσε, ο οποίος θα ανήκει στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017. Ο νεαρός άσος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ευχαρίστησε το Γιώργο Δώνη για την ευκαιρία που του έδωσε και τη διοίκηση που αναγνώρισε τις προσπάθειες του.