Δείτε live την κλήρωση των ημιτελικών του Champions League

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της διοργάνωσης και Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν και Τσέλσι ερίζουν για το μεγάλο τρόπαιο.

Όλες οι ομάδες έχουν από ένα μεγάλο κίνητρο να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου και να γράψουν ιστορία...

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την κλήρωση των ημιτελικών του Champions League από την ιστοσελίδα της UEFA. Πρώτα γίνεται η κλήρωση των ημιτελικών του Europa League μεταξύ Μπενφίκα, Γιουβέντους, Βαλένθια και Σεβίλλη. Ο τελικός του Europa League θα γίνει στο Τορίνο.

Δείτε τα κίνητρα των ομάδων:

Η Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει στη decima, το δέκατο δηλαδή Κύπελλο Πρωταθλητριών, που θα σημάνει και ρεκόρ και απομάκρυνση από τα συνολικά Champions League του δεύτερου (Μίλαν, με 7).\

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στα 31 χρόνια του Champions League που θα κάνει το back-to-back και η πρώτη μετά από 34 χρόνια, μετά τη Μίλαν του Αρίγκο Σάκι τη σεζόν 1989/90.

Η Τσέλσι θέλει να ζευγαρώσει τα τρόπαιά της και να χαρίσει στον Ζοζέ Μουρίνιο την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα έχει κατακτήσει τρία Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες (Πόρτο 2003/04, Ίντερ 2009/10).

Τέλος, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ήδη κάνει την υπέρβασή της με την πρώτη πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά από 40 χρόνια.


Δείτε γιατί η Ατλέτικο Μαδρίτης εύχεται να αποφύγει την Τσέλσι στα ημιτελικά.