Superleague: Μάχη τριών αουτσάιντερ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ

Mετά και τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής της Superleague και με τον Κώστα Μήτρογλου να έχει μεταγραφεί από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ, τέσσερις παίκτες ερίζουν για το φετινό "χρυσό παπούτσι" του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μία αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, η κατάσταση στην κορυφή των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος έχει μπερδευτεί αρκετά.

Δυο παίκτες μοιράζονται την πρωτιά, εκ των οποίων ο ένας δε θα αγωνιστεί την 34η αγωνιστική, άρα δεν έχει και τη δυνατότητα να σκοράρει, άλλος ένας βρίσκεται μία ανάσα πίσω τους και τέλος άλλος ένας έχει την ευκαιρία να μπει... σφήνα ανάμεσα τους.

Ο λόγος για τους Μπεν, Μπεργκ, Σολάρι και Δημήτρη Παπαδόπουλο. Οι δυο πρώτοι έχουν από 15 γκολ, ο Αργεντινός της Ξάνθης 14 και ο Έλληνας στράικερ 13.

Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που κάνει τη διαφορά. Ο Μάρκους Μπεργκ θα χάσει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στους Ακρίτες λόγω τιμωρίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Σολάρι να τον φτάσει και γιατί όχι να τον ξεπεράσει.

Την ίδια ώρα, ο Μπεν, με ένα γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή που μας έρχεται θα φτάσει τα 16 τέρματα και δύσκολα θα χάσει τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Το πιο παράξενο απ όλα πάντως είναι ότι Ξάνθη και Βέροια παλεύουν για την παραμονή τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε τον πρώτο σκόρερ να... πέφτει κατηγορία μαζί με την ομάδα του!

Οι πρώτοι σκόρερ, μετά από 33 αγώνες:

1) Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπεν (Βέροια) 15 γκολ

-) Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός) 15 γκολ

3) Εστέμπαν Σολάρι (Ξάνθη) 14 γκολ

4) Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ) 14 γκολ

5) Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος) 13 γκολ