Όλα ανοικτά στο Ch. League: Χωρίς Πικέ και Σβαϊνστάιγκερ οι ρεβάνς

Όλα ανοικτά είναι στις δύο ρεβάνς των προημιτελικών αγώνων του Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις σε Ολντ Τράφορντ και Καμπ Νου έληξαν αμφότερες με σκορ 1-1 και έδωσαν μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (Μπάγερν και Ατλέτικο αντίστοιχα).

Στη Βαρκελώνη, το highlight του αγώνα ήταν το εκπληκτικό γκολ του Ντιέγκο στο 56', όμως η είδηση βγήκε από πλευράς Μπαρτσελόνα και ήταν δυσάρεστη, καθώς οι μπλαουγκράνα έχασαν και τον Πικέ με τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Ισπανός αμυντικός θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, θα χάσει τον τελικό του Copa del Rey κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και πιθανότατα ο Μαρτίνο θα επιλέξει να γυρίσει τον Μπουσκέτς πιο πίσω, σε θέση στόπερ, σε μια Μπαρτσελόνα, που, με αρκετές αλλαγές στην αμυντική της σύνθεση, κινδυνεύει να αποκλειστεί στο Βιθέντε Καλδερόν.

Στο Ολντ Τράφορντ, η Μπάγερν έχασε ευκαιρίες, αλλά δέχτηκε πρώτη γκολ, από τον Βίντιτς, για να ισοφαρίσει ο Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος αποβλήθηκε στο 90'.