Παρών ο Λεωνίδας Καμπάνταης ενόψει ντέρμπι

Άλλο ένα όπλο θα έχει στη φαρέτρα του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για την αναμέτρηση κορυφής, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στη φετινή Superleague, του Πανιωνίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών και οι συνεργάτες του, είδαν τον Λεωνίδα Καμπάνταη να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο 30χρονος φορ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στον προσαγωγό του και έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Μόνο ο Κώστας Μενδρινός και ο Ευθύμης Κουλουχέρης δεν προπονήθηκαν κανονικά χθες, με τον πρώτο να αναμένετια να παραμείνει και σήμερα εκτός πλάνων. Μάλιστα, θα υποβληθεί το πρωί της Τετάρτης σε υπερηχογράφημα, στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Την Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο.

Οσον αφορά στον Ευθύμη Κουλουχέρη, έχει ξεκινήσει ήδη θεραπευτική αγωγή. Την επόμενη εβδομάδα θα κόψει και τα ράμματα από το γόνατό του και θα μπορέσει σταδιακά να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις του. Η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες από τον γιατρό των κυανέρυθρων.