ΑΕΚ: Τελείωσε η κρίσιμη συνεδρίαση

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ για την ατζέντα της σύσκεψης, η οποία αφορούσε το μέλλον της ομάδας και ελήφθησαν αποφάσεις για σημαντικά οικονομικά ζητήματα της ομάδας:

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης:

-Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στα μέλη για τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος με τον εκπρόσωπο της Seymour Pierce.

-Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στα μέλη για την "επίσκεψη" των Βαλασόπουλου-Γρηγορίου σήμερα το πρωί στη Νομαρχεία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η τυπική επικύρωση των αποφάσεων των ΓΣ και των ΔΣ της ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες.

-Πιστοποιήθηκε η προηγούμενη αύξηση ΜΚ της ΠΑΕ ύψους 75.000 ευρώ από δηλώσεις συμμετοχής (πρωτοβουλία του Θωμά Μαύρου) και η αύξηση ΜΚ ύψους 480.000 ευρώ μέσω της συνεισφοράς των οπαδών κατά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας (ένα μέρος του αντιτίμου δηλωνόταν ως έναντι αύξησης ΜΚ).

-Πάρθηκε η απόφαση στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να υπάρξει αύξηση της τιμής των εισιτηρίων κατά 5 ευρώ και αυτά τα χρήματα να δοθούν για τις ανάγκες των τμημάτων της Ερασιτεχνικής.

-Ενημερώθηκαν τα μέλη ότι έως την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί ο τακτικός έλεγχος της ΠΑΕ από ορκωτούς ελεγκτές για τον καταρτισμό του ισολογισμού της περσινής χρήσης.