Δεν πείθει ο Βαλντέζ στην επίθεση του Ολυμπιακού

Σε αναζήτηση επιθετικού θα βρεθεί το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός.

Μετά τη φυγή του Κώστα Μήτρογλου, όπως είναι φυσικό, κανείς δεν έχει πείσει τον Μίτσελ για τη θέση του "φουνταριστού", του box player, όπως λέμε.

Ο Νέλσον Βαλντές ακόμη δεν έχει πείσει απόλυτα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα για την κορυφή της επίθεσης.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από φορ με μεγαλύτερο εκτόπισμα, ίσως και πιο τεχνίτη, ίσως και πιο ψηλό.

Το βάρος της κληρονομιάς του Κώστα Μήτρογλου, μετά τα κατορθώματά του στο πρώτο μισό της σεζόν, είναι, άλλωστε μεγάλο και ο Παραγουανός ακόμη δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί, μιας και έχει έρθει από ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και είναι και 32 ετών.

Ελαφρυντικό αποτελεί για τον ίδιο το γεγονός ότι προερχόταν από απραξία και έχει αντιμετωπίσει και τραυματισμούς στο διάστημα αυτό, που δεν του έχουν επιτρέψει να βρει ρυθμό.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στον αγώνα του Ολντ Τράφορντ, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Νίκος Βέργος φαίνεται να κερδίζει με το σπαθί του θέση στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο 18χρονος άσος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Μάικλ Ολαϊτάν φαίνεται πως δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν, ο νεαρός φορ, που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις με την ομάδα Νέων, θα μονιμοποιηθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτικές να μείνει ως λύση για τη γραμμή κρούσης για του χρόνου.

Μια ριψοκίνδυνη πρόβλεψη: Θα είναι ένας από τους επόμενους που θα "μοσχοπουληθούν"...