Champions League: Την Παρασκευή η κλήρωση των προημιτελικών

Το Champions League προφανώς και συνεχίζεται κανονικότατα και χωρίς τον Ολυμπιακό.

Στις 13:00 της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά -και τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού- του φετινού Champions League στη Νιόν της Ελβετίας, μέχρι τον τελικό της Λισαβόνας.

Μία ώρα μετά, θα γίνει η κλήρωση και για τις αντίστοιχες φάσεις του Europa League. Ο τελικός της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα γίνει στο γήπεδο της Γιουβέντους στο Τορίνο.

Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι, όλες δηλαδή οι πρώτες των ομίλων, είναι οι οκτώ ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα, δίχως περιορισμούς, αφού από εδώ και στο εξής δεν υπάρχει εμπόδιο στο να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες που προέρχονται από την ίδια χώρα ή που είχαν αγωνιστεί στον ίδιο όμιλο. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα σταυρώματα των ημιτελικών, τόσο για το Champions League, όσο και για το Europa League.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 1 και 2 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 8 και 9 του μήνα. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα γίνουν 22 και 23 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς 29 και 30 του μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο στάδιο Νουέβα Ντα Λουζ της Λισαβόνας.