Καρεμπέ: Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά στον αφρό θα βγούμε εμείς!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Ολντ Τράφορντ, ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με τη Μίντλεσμπρο, όμως φιλοδοξεί ότι το βράδυ της Τετάρτης θα βρίσκεται με την πλευρά αυτών που θα χαμογελάνε.

Ο Ολυμπιακός, με προίκα το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι του Γ. Καραϊσκάκης, υπόσχεται ενδιαφέρον βράδυ και όλη η ποδοσφαιρόφιλη Ελλάδα θα καθηλωθεί στις οθόνες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, με τους ερυθρόλευκους, πριν γίνει η σέντρα, να έχουν τις πιθανότητες της πρόκρισης υπέρ τους.

Το CNN ενστερνίζεται την ίδια άποψη στο κείμενό του που τιτλοφορείται με την ερώτηση "Παραμονεύει ελληνική τραγωδία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;" και φιλοξενεί δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ.

"Η νίκη του Ολυμπιακού στον Πειραιά ήταν μια επανάσταση. Ωστόσο, είπα στην ομάδα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και τίποτα δεν είναι εύκολο στο Ολντ Τράφορντ. Γενικά, συνηθίζω να λέω στην ομάδα ότι τίποτα δεν είναι εύκολο και μπορούμε ακόμη καλύτερα και -γιατί όχι;- να επαναλάβουμε εμφανίσεις και νίκες όπβς αυτή του πρώτου αγώνα", είπε ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής.

"Στον Πειραιά ήταν μόνο η πρώτη μάχη. Οι βάσεις που έχει θέσει όμως τώρα ο Ολυμπιακός, αλλά και η φιλοσοφία είναι πολύ διαφορετικές, από τις προηγούμενες φορές που αντιμετωπίσαμε τη Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι η Μάντσεστερ θα το παλέψει, αλλά νομίζω ότι στο τέλος στον αφρό θα βγούμε εμείς", λέει με αισιοδοξία ο Καρεμπέ.