Σχέδια για τελικό κάνουν ΟΦΗ και Παναθηναϊκός

Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος θέλει ο Παναθηναϊκός, στον πρώτο ημιτελικό με τον ΟΦΗ στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και ώρα 19:00.

Οι πράσινοι προέρχονται από νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση στον τελικό και για αυτό τον λόγο, ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, το 4-4-2 θα διατηρηθεί με τον Έλληνα προπονητή να προχωρά σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε στο γήπεδο Ζωσιμάδες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, ο Καπίνο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας, με τους Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας. Οι Νάνο και Τριανταφυλλόπουλος θα είναι οι δυο μπακ, με τον Μέντες να αγωνίζεται σε θέση αμυντικού μέσου, μπροστά από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς. Οι Αμπέντ και Ζέκα θα είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι, ενώ μπροστά τους θα ξεκινήσει ο Ατζαγκούν σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Καρέλης και Μπεργκ.

Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Πέτριτς, Μπαϊράμι και Λαγό. Οι πράσινοι είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 1-1 με τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να έχουν τον πρώτο λόγο, εν όψει της ρεβάνς στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Πηγή: novasports.gr