Βαλντέζ: Το παιχνίδι των ονείρων μου στο Ολντ Τράφορντ

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Champions League, εμφανίστηκε ο Νέλσον Βαλντέζ, κατά την αναχώρηση των ερυθρολεύκων για το Μάντσεστερ, το πρωί της Τρίτης. Ο Παραγουανός επιθετικός τόνισε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος πρέπει να παίξουν το ματς των ονείρων τους, προκειμένου να υπερασπιστούν το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης και να αφήσουν εκτός συνέχειας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, υπογράμμισε πως άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο σκέφτονται τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Παραγουανός επιθετικός τόνισε: "Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε τέτοια ματς. Το σκεφτόμαστε από το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Είναι το παιχνίδι που όλοι σκαφτόμαστε να παίξουμε".

Στη συνέχεια, ο Βαλντέζ υπογράμμισε: "Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το ματς. Με το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε, μπορούμε να φύγουμε την πρόκριση από την Αγγλία".

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στο τσάρτερ του Ολυμπιακού υπήρχε αρκετός κόσμος, ενώ θα ακολουθήσει και άλλο τσάρτερ, με φιλάθλους των «ερυθρολεύκων». Στις τάξεις των νταμπλούχων Ελλάδος επικρατεί αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός θέλει να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να αποδείξει πως η νίκη του στο πρώτο ματς με τους Κόκκινους Διαβόλους δεν ήταν απλά μια παρένθεση.

Πηγή: novasports.gr