Λίο εσύ… σούπερ σταρ!

Το βάρος του σε χρυσό αξίζει ο Αργεντίνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι που κέρδισε τη Χρυσό Παπούτσι ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς. Το θαυμασμό του στο πρόσωπο του ιπτάμενου Λίο εξέφρασε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και μάλιστα δεν δίστασε να συγκρίνει τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα με τον Μάικλ Τζόρνταν, στη διάρκεια της εκδήλωσης για τη βράβευσή του, στην οποία έδωσε το παρόν.

“Ο Μέσι θα ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου. Και οι δύο είναι παίκτες που έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους και αποτελούν σημείο αναφοράς στο άθλημά τους. Ο Μέσι θέλει να νικάει σε όλους τους αγώνες και μέσα σε όλα τα γήπεδα. Δεν έχει... ταβάνι, κάνει απίστευτα πράγματα και καθώς έχει μεγάλη “πείνα” παραμένει στην κορυφή”, ανέφερε ο Ισπανός αστέρας.

Μετά τον Ναβάρο, στην εκδήλωση για τη βράβευση του Μέσι το λόγο πήρε ο δύο φορές νικητής του Ρολάν Γκαρός, Σέρχι Μπρουγέρα, γνωστός για τη λατρεία του για την Μπαρτσελόνα: “Ο Μέσι έχει την τεχνική του Ρότζερ Φέντερερ και τον χαρακτήρα του Ράφα Ναδάλ”, επισήμανε ο Ισπανός τενίστας.