Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός δεν είναι για μένα απλά μια επιχείρηση

Δεν είναι απλά μια επιχείρηση για το Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός, όπως υπογράμμισε σε ιαπωνικό τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων Ελλάδος αναφέρθηκε στην πώληση του Κώστα Μήτρογλου, τονίζοντας πως ο Έλληνας επιθετικός επιθυμούσε να αγωνιστεί στην Αγγλία.

Αρχικά, ο Μαρινάκης υπογράμμισε: "Το πιο σημαντικό στην περίπτωση του Μήτρογλου δεν είναι τα χρήματα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να θεωρείται από πολλούς ότι έχει να κάνει με μπίζνες, αλλά ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω. Θέλουμε να κρατάμε τους ποδοσφαιριστές, που είναι ευτυχισμένοι".

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου: "Ο Κώστας ήταν ευτυχισμένος, αλλά μας εξήγησε ότι το να αγωνιστεί στην Premier League ήταν ένα βήμα στην καριέρα του, που ήθελε να κάνει και το δεχτήκαμε. Στόχος μας είναι να βρούμε ταλαντούχα νέα παιδιά απ' όλη την Ελλάδα που μπορούν να εξελιχθούν στον Ολυμπιακό, να φέρουν επιτυχίες και να γίνουν καλύτεροι".

Οι Ιάπωνες συνομίλησαν και με τον Μίτσελ, αλλά και με ορισμένους παίκτες του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αφιερώματος που έκαναν στους ερυθρόλευκους, εν όψει της αναμέτρησης της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου με τη χώρα μας στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

Πηγή: novasports.gr