Με βασικό τον Κώστα Μήτρογλου στο Βικελίδης ο Ολυμπιακός

Με τον φορμαρισμένο Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης προσανατολίζεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να ξεκινήσει sτην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30).

Η επιλογή Μήτρογλου έχει προϊστορία

Ο Έλληνας επιθετικός, άλλωστε, έχει αναπτύξει μια... ερωτική σχέση με τα δίχτυα στο εν λόγω γήπεδο, καθώς σκόραρε τόσο πέρσι με τη φανέλα του Ατρομήτου κόντρα στους κιτρίνους, όσο και πρόπερσι με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Στα πλέον αξιοσημείωτα είναι ότι κόντρα στον Άρη ο Κώστας Μήτρογλου έκανε και το ντεμπούτο του με την φανέλα των Πειραιωτών, όταν στις 29 Σεπτεμβρίου του 2007 μπήκε ως αλλαγή στο 84' στο ίδιο γήπεδο που θα αγωνιστεί και σήμερα!

Επιθετικό Άρη προετοιμάζουν οι Πασσιαλής-Μπουγιουκλής

Οι κίτρινοι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπηρεσιακού τεχνικού διδύμου των Πασσιαλή και Μπουγιουκλή, θα παραταχθούν πιο επιθετικοί, έχοντας ως στόχο να αιφνιδιάσουν τον Ολυμπιακό και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το τεχνικό δίδυμο του Άρη δεν αναμένεται να αλλάξει το σύστημα ή τα πρόσωπα σε σχέση με το πώς παρατάχθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, την κίτρινη εστία θα υπερασπιστεί ο Βελλίδης. Μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα αγωνιστούν οι Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Πουλίδο και Μαργαρίτης. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Κοέλι, ο οποίος δίπλα του θα έχει τους Οικονομόπουλος και Παπαστεριανό. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Καζναφέρης, Γιαννιώτας και Αγκάνθο.

Κάρολ και Μοδέστο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Ολοταχώς για αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας

Ο Ολυμπιακός θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ, Κοντρέρας και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Στα αριστερά, ενδέχεται να αγωνιστεί ο Μοδέστο.

Στο μεταξύ, αν δεν μπουν τουλάχιστον τρία γκολ στους δύο σημερινούς αγώνες του προγράμματος, τότε θα έχουμε νέο αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας σε μία αγωνιστική ημέρα από καταβολής Superleague.

Δηλώσεις Μασάντο και Ζαρντίμ

Ο Πάολο Μασάντο, σε συνέντευξή του δήλωσε ότι "ο Ολυμπιακός αξίζει το 40ό πρωτάθλημα της ιστορίας του" και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε, σε άλλη συνέντευξη, ότι "είναι περήφανος για τους παίκτες του" και "ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να πάρει την πρωτιά στον όμιλο του Champions League, όπου αγωνίζεται".