Στο μηδέν υπό καταρρακτώδη βροχόπτωση

Αν στον αγώνα της Βέροιας με την Ξάνθη στη Μακεδονία οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις και να προσφέρουν θέαμα λόγω της βροχής, στην Ήπειρο ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο δεν είχαν και πολλά περιθώρια και μοιραία μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα ακόμη 0-0 στην όγδοη αγωνιστική της Superleague.

Ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Δασκαλόπουλος του συνδέσμου Κορινθίας αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα για εξήντα λεπτά.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν εξαιρετικά βαρύς λόγω της ισχυρής βροχής που είχε δυναμώσει πριν την έναρξη του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο, Γεωργίου και Κούτσι προσπάθησε με ευκαιρίες εκατέρωθεν να νικήσουν Ιτάνζ του Ατρομήτου και Φεγκρούς του ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η βροχή δυνάμωσε περισσότερο και οι αλλαγές του Γιάννη Χριστόπουλου και του Ντούσαν Μπάγεβιτς αποσκοπούσαν περισσότερο στη διατήρηση της ισοπαλίας, παρά στο ρίσκο να βγουν στην επίθεση οι ομάδες τους ή να κινδυνεύσουν οι ποδοσφαιριστές τους με τραυματισμό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Δημητρόπουλος έδειξε μόλις μια κίτρινη κάρτα, στον Μάριο Οικονόμου στο 61ο λεπτό του αγώνα.

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ Γιάννινα ισοβαθμεί στην ένατη θέση με τη Βέροια και τον Παναθηναϊκό, που αγωνίζεται αύριο στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ, έχοντας οκτώ βαθμούς.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην έκτη θέση με δέκα βαθμούς, εντούτοις προβληματίζει, επειδή, παρά τις αντίθετες αρχικές φιλοδοξίες, συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς νίκη.