Ξεγράφει τον Ολυμπιακό ο Ρούνεϊ και βλέπει τελικό στο Ch. League

Έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, δηλώνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να εκφράζει την ανυπομονησία του για το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο είπε πως περιμένει μια  δύσκολη βραδιά, ενώ ο Γουέιν Ρούνεϊ, δεν έκρυψε την φιλοδοξία του, λέγοντας ότι η Γιουνάιτεντ "μπορεί να φτάσει μέχρι και στον τελικό του Champions League".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μόγιες:

"Ανυπομονούμε γι' αυτόν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά και σκληρά για να κερδίσουμε. Τα πήγαν πολύ καλά απέναντι σε Παρί και Μπενφίκα που παρακολούθησα τα ματς, θα έχουν σημαντική υποστήριξη από το κοινό τους, είναι πολύ δύσκολη ομάδα και εμείς σίγουρα θα έχουμε μια δύσκολη βραδιά".

Σχετικά με τη συνεργασία των δύο ομάδων με τη UNICEF: Είναι κάτι εξαιρετικό αυτό που γίνεται και με τις δύο ομάδες. Βλέπουμε αυτό που γίνεται και είναι φανταστικό. Τα χρήματα μαζεύονται για παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ξέρουμε πως η Unicef προσφέρει ένα πολύ καλό έργο. Προ ημερών έγινε δείπνο στο Ολντ Τράφορντ. Όλα όσα θα γίνουν αύριο με το δείπνο και τις ανταλλαγές φανελών θα είναι πολύ σημαντικό.

Ρούνεϊ: Να φτάσουμε στον τελικό

Έχουμε την ποιότητα, τους παίκτες και μπορούμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση. Όπως η Τσέλσι έτσι και εμείς έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Για το εάν θεωρεί ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να ανεβάσει και άλλο την απόδοσή της: Πήγαμε καλά. Μπορούμε να παίζουμε καλά και να προχωρήσουμε. Το Champions League είναι πολύ πιο δύσκολη διοργάνωση. Μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να περάσουμε.

Για τη συνύπαρξή του με τον Φαν Πέρσι: Ο Φαν Πέρσι είναι καταπληκτικός παίκτης, μακάρι να παραμείνουμε υγιείς και να παίξουμε στο γήπεδο μαζί και έτσι θα υπάρξουν και τα τέρματα.

Για τη μέτρια μέχρι τώρα χρονιά της Γιουνάιτεντ: Έχουμε ευθύνες, γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, δεν πήγαμε καλά αλλά ξέρουμε πως μπορούμε να πάμε καλύτερα, δυνατό φίνις ει δυνατόν να κατακτήσουμε το Champions League. Πάντα θέλω να κερδίζω. Ένα τρόπαιο ποτέ δεν είναι αρκετό ειδικά όταν παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι καταπληκτικά τα συναισθήματα στο Champions League. Θα είναι καταπληκτική εξέλιξη να είμαστε στον τελικό.