“Άλωσαν” και την Κομοτηνή οι κυανέρυθροι

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος στην Κομοτηνή. Οι "παιχτούρες" του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού με 2-1 εκτός έδρας, δείχνουν ότι αρνούνται να απαρνηθούν τον τίτλο της έκπληξης της φετινής Superleague και έφτασαν ήδη του 18 βαθμούς μετά από οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Η νίκη τους ήρθε με τέρμα του Χρήστου Αραβίδη στο 87' και ουσιαστικά ήταν αποτέλεσμα της κούρασης του γηπεδούχου Πανθρακικού, ο οποίος αγωνιζόταν ήδη από το 6' με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του τερματοφύλακα Αθανασιάδη αφότου ανέτρεψε τον Κολοβό εκτός περιοχής.

Ο παίκτης του αγώνα, Χρήστος Αραβίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος σέντρα του Σπυρόπουλου. Ο Πανθρακικός, ωστόσο, δεν πτοήθηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα και ισοφάρισε με συρτό σουτ του Μουνάφου στο 59', ενώ ήδη από το 46' είχε χάσει εντυπωσιακή ευκαιρία καθώς το σουτ του Σαρακατσάνου έδιωξε ο Ρόβας πάνω στη γραμμή.

Ο Πανιώνιος μετέπειτα ισορρόπησε και "χτύπησε" την κατάλληλη στιγμή. Τρία λεπτά πριν τη λήξη πια, ο καταβεβλημένος Πανθρακικός αδυνατούσε να αντιδράσει και οι κυανέρυθροι έφυγαν με το τρίτο του εκτός έδρας "τρίποντο" σε τέσσερις αγώνες.