Νέο ρεκόρ του Μέσι – Έφτασε τα 337 γκολ στην Primera Division

Καταιγιστική ήταν η Μπαρτσελόνα στο 6-0 στο Καμπ Νου επί της Ράγιο Βαγεκάνο, της ομάδας του Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, η οποία έχει αναδειχθεί φέτος σε... σάκο του μποξ για μικρούς και μεγάλους στην Primera Division.

Οι μπλαουγκράνα πέτυχαν άνετη νίκη ψυχολογίας επί των Μαδριλένων, τη μεγαλύτερή τους για φέτος και στο τέλος της αναμέτρησης όλοι μαζί πανηγύρισαν το νέο ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι.

Ο 26χρονος βιρτουόζος Αργεντίνος πέτυχε δύο από τα έξι γκολ της ομάδας του και προσπέρασε τον Τέλμο Θάρα στο σύνολο τερμάτων στο ισπανικό πρωτάθλημα με μόνο μία ομάδα, φτάνοντας στα 337 (!) -έναντι 336 του Θάρα- από τότε που πρωτοφόρεσε την κυανέρυθρη φανέλα της Βαρκελώνης.

Η Μπαρτσελόνα χαμογελά και για την επιτυχημένη επιστροφή του Νεϊμάρ, που αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του στον αγκώνα. Άλλωστε, τα δύσκολα της σεζόν τώρα έρχονται.

Ο Βραζιλιάνος σημείωσε το έκτο τέρμα της ομάδας του, ο Αντριάνο άνοιξε το σκορ με το γρηγορότερο τέρμα στην Primera Division για το 2014 και οι άλλοι δύο σκόρερ ήταν οι Πέδρο και Αλέξις Σάντσεζ.