Στη Μίλαν ψάχνουν πάλι για προπονητή;

Τη δυσαρέσκεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και των ποδοσφαιριστών της Μίλαν φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει οι επιλογές του Κλάρενς Ζέεντορφ στο πρόσφατο ματς των ροσονέρι με τη Νάπολι.

Συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport γράφει ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι δυσαρεστημένος από τις επιλογές του 37χρονου προπονητή, που έφεραν τη βαριά ήττα με σκορ 3-1, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Μιλάνου προηγήθηκε.

Ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου δεν έχει πρόβλημα με το αποτέλεσμα, αλλά με τις επιλογές του Ζέεντορφ και αυτό είναι κάτι που θέλει να καταστήσει σαφές το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες της Μίλαν μοιάζουν δυσαρεστημένοι από με το σύστημα που επιλέγει ο Ολλανδός και αυτό δεν τους δίνει τη δυνατότητα να αποδώσουν στο μέγιστο βαθμό αυτό που μπορούν.

Δύο νίκες, μία ισοπαλία και ισάριθμη ήττα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της Μίλαν από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Κλάρενς Ζέεντορφ, απολογισμός όχι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικός για μια ομάδα του βεληνεκούς των ροσονέρι.