Ενισχύεται με Γιώργο Φωτάκη ο Ατρόμητος

O Γιώργος Φωτάκης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου.

Η συνεργασία του Έλληνα μέσου με την τουρκική ομάδα δεύτερης κατηγορίας, Σανλιούρφασπορ στα ανατολικά της Τουρκίας δε στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι ιθύνοντες της ανερχόμενης ομάδας δεν έμειναν ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του 33χρονου μέσου, ο οποίος, από την πλευρά του, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί.

Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους και ο Ατρόμητος κινήθηκε αστραπιαία για να εξασφαλίσει την υπογραφή του παίκτη, μιας και για την απόκτήσή του έριζαν αμέσως-αμέσως πολλές ομάδες της Superleague. Άλλωστε, οι Περιστεριώτες αναζητούσαν εναγωνίως επιτελικό χαφ και για το λόγο αυτό είχαν και την προηγούμενη εβδομάδα ρίξει την πρόταση-βόμβα για την απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης την υπογραφή προσυμφώνου με τον παίκτη, ο οποίος περνά την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις για να βάλει και τυπικά την υπογραφή του στο συμφωνημένο συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

"Η πρόταση που μου έκαναν με ικανοποιεί πλήρως και μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μία από τις τρεις καλύτερες ελληνικές ομάδες", δήλωσε άμεσα ο Γιώργος Φωτάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου.

Στο μεταξύ, τη φανέλα των Περιστεριωτών θα φορά για τα επόμενα 3,5 χρόνια και ο Κυριάκος Κυβρακίδης, ανερχόμενος αμυντικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότεινος στον Αιγινιακό.