Άνοιγμα Τοροσίδη για ανανέωση του συμβολαίου του

Αλλαγή πλεύσης για τον Βασίλη Τοροσίδη. Εκεί που η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό έμοιαζε δύσκολη υπόθεση, φαίνεται ο παίκτης να υπαναχωρεί και να προσδοκά να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους.

Την κατάλληλη στιγμή περίμενε ο διεθνής αμυντικός για να εκδηλώσει τη μεταβολή της στάσης του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, με αφορμή το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα έπειτα από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Μονπελιέ για το Champions League, o παίκτης επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, λέγοντας πως είναι θετικότατος μπροστά στο ενδεχόμενο αυτό.

Είχαμε παλαιότερα τονίσει ότι ο παίκτης ενδιαφέρεται για συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό και δη στην Ιταλία με τις πρώτες διερευνητικές επαφές του μάνατζέρ του να αφορούν τη Ρόμα, όπου αγωνίζεται και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Πλην όμως, τα οικονομικά των Ρωμαίων παρουσίασαν ραγδαία επιδείνωση και έτσι θα είναι πολύ δύσκολο να καλύψουν τις απαιτήσεις συμβολαίου του 27χρονου.

Η στάση των ερυθρολεύκων

Ο Ολυμπιακός, αν και σε πρώτο επίπεδο θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό του, κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την περίπτωση πώλησής του αργότερα. Σε παρόντα χρόνο, πάντως, οι δύο πλευρές φαίνεται πια να βρίσκονται κοντά στην ανανέωση συμβολαίου. Άλλωστε, αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τοροσίδη ως το καλοκαίρι, θα μπορεί να αποχωρήσει χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους οι Πειραιώτες.