Απέκτησε τον Βλαντιμίρ Στοΐκοβιτς ο Εργοτέλης

Στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Βλαντιμίρ Στοΐκοβιτς προχώρησε το Σάββατο ο Εργοτέλης.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα με τίτλους στη Σερβία και στην Πορτογαλία, που θα ανεβάσει το επίπεδο του Εργοτέλη, ο οποίος συνάμα λύνει και το μεγάλο πρόβλημα που είχε κάτω από τα δοκάρια, καθώς αναζητούσε εναγωνίως πορτιέρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου τερματοφύλακα Vladimir Stojkovic έως τις 30/06/2014.

Γεννημένος στις 28/07/1983, ο Stojkovic έχει χριστεί ήδη 50 φορές διεθνής και στη σπουδαία έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα, στη Ναντ, στη Φίτεσε, στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στη Χετάφε και στην Παρτιζάν. Έχει κατακτήσει τίτλους στη Σερβία και στην Πορτογαλία, με τελευταίο χρονικά το πρωτάθλημα της πατρίδας του τη σεζόν 2012-13.

Σήμερα το πρωί, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη. Οι πρώτες μου στιγμές στο Ηράκλειο είναι καταπληκτικές και θέλω πολύ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα όσο περισσότερο μπορώ για να φτάσει εκεί που πρέπει. Ανυπομονώ να αγωνιστώ".