Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Τζεμπούρ!

Η καριέρα του Ράφικ Τζεμπούρ στην Τουρκία φαίνεται ότι έφτασε αιφνιδιαστικά στο τέλος της!

Δημοσίευμα της αλγερινής ιστοσελίδας dzfoot.com αναφέρει ότι ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Σίβασπορ με την Καρντεμίρ Καραμπούκσπορ, καθώς αποχώρησε από αυτή.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι υπήρξε επικοινωνία με μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, το οποίο ενημέρωσε ότι ο Τζεμπούρ δεν αποτελεί πλέον μέρος του ρόστερ.

Μετά από αυτό ο Τζεμπούρ, έχοντας συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να επιστρέψει αλλά -φυσικά- προσωρινά, καθώς λογικά θα δοθεί και πάλι σε άλλη ομάδα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Από τους ερυθρολεύκους δεν έχει υπάρξει κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση του θέματος που αποκαλύπτουν οι Αλγερινοί.

Κατ' ιδίαν συνάντηση Μίτσελ με Μήτρογλου

Η αποχή του Κώστα Μήτρογλου για 1,5 μήνα από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού είναι λογικό να έχουν επηρρεάσει την απόδοσή του Ελληνα διεθνή, που πριν από τον τραυματισμό του βρίσκονταν σε... δαιμονιώδη κατάσταση.

Για το λόγο αυτό ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είχε συζήτηση μαζί του, κυρίως για να του τονώσει το ηθικό.

Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Ισπανός τεχνικός έκανε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό τον Μήτρογλου και η κίνηση αυτή μπορεί να εκλήφθηκε από τον επιθετικό ως έλλειψη εμπιστοσύνης, κάτι που θέλησε να διαψεύσει ο προπονητής του Ολυμπιακού.