Επειγόντως νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός

Μόνο με νίκη θέλει να φύγει ο Παναθηναϊκός σήμερα με αντίπαλο τη Λάτσιο για να καλύψει την ήττα του από τη Μάριμπορ στο πρώτο παιχνίδι. Στο παιχνίδι που αρχίζει στις 20:00 στο ΟΑΚΑ, ο Φερέιρα περιμένει από τους παίκτες του να κερδίσουν τον έλεγχο στο κέντρο του γηπέδου. Μάλιστα, έδειξε στους παίκτες του dvd με αγώνες της Λάτσιο και στιγμιότυπα από τα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά και τα δύο ματς στην Ευρώπη με Τότεναμ, εκτός και Μάριμπορ, εντός.

Ο Φερέιρα είπε ότι μετά τον Τριανταφυλλόπουλο στο ματς με την Τότεναμ σήμερα κόντρα στη Λάτσιο είναι σειρά άλλου παίκτη που προέρχεται από τις ακαδημίες να είναι στην 11άδα. Δεν αποκάλυψε ποιος είναι, αλλά από τους τρεις υποψήφιους Φουρλάνο, Χουχούμη, Λαγό, ο πρώτος είναι το φαβορί.

Για τις άλλες θέσεις οι πιθανότεροι να αγωνιστούν είναι οι Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό και Φορναρόλι ή Τοτσέ.

Για το παιχνίδι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε: “Ο πόνος που υπάρχει μέσα στον καθένα επειδή ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως τα παρελθόντα έτη, είναι μεγάλος. Αλλά δεν είναι θέμα να έχεις μόνο δύο μάτια. Χρειάζονται περισσότερα μάτια και μνήμη για να θυμόμαστε αυτά που πρέπει. Εάν συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε, εάν οι παίκτες συνεχίζουν να αποκτούν εμπειρία και να πιστεύουν στους εαυτούς τους και αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, τότε τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα” και συνέχισε:

“Εχετε σκεφτεί τον δρόμο που έχουμε κάνει με όλα τα προβλήματα για να κρατηθούμε στο επίπεδο μίας ομάδας σαν τον Παναθηναϊκό; Πολλά πράγματα δεν λύνονται επειδή υπάρχει η θέληση να λυθούν, διότι υπάρχει η δυνατότητα να λυθούν. Παρά τα προβλήματα που έχει η ομάδα, εάν οι παίκτες μου πιστέψουν στις δυνατότητές τους, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και από το ματς με την Τότεναμ”.