Παναθηναϊκός: Δανείζεται τον Όλσεν από την Ίντερ

Για την απόκτηση του Πάτρικ Όλσεν θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να εξετάζει και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού. Οι πράσινοι φέρονται να έχουν καταλήξει στην απόφαση απόκτησης του Δανού μέσου, με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα, καθώς θα υπάρξουν οι σχετικές επαφές με τη διοίκηση της Ίντερ, προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο ίδιος ο 20χρονος μέσος φέρεται να επιθυμεί τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρεί ότι στο τριφύλλι θα πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, παρά σε μια μικρότερη ιταλική ομάδα.

Παράλληλα, οι πράσινοι εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης και ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις στο πρόβλημα που παρατηρείται στις στημένες φάσεις και στο ψηλό παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο και για τις δυο μετεγγραφές θα παίξουν οι εξελίξεις στα θέματα των Τάσου Λαγού και Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Αν ο πρώτος απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του τριφυλλιού, τότε οι πράσινοι θα κινηθούν για τον Όλσεν, ενώ το μέλλον του Κροάτη αμυντικού είναι συνδεδεμένο με το αν θα αποκτηθεί κάποιος αμυντικός από τους πράσινους.