Απόλλων… τεσσάρων αστέρων σάρωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα !

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Απόλλωνας! Η ομάδα του Λόρι Σάντσες, μετά την πολύτιμη νίκη στην έδρα του Άρη, συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο την προσπάθειά του για παραμονή στη Superleague, συντρίβοντας με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μίνγκας, ενώ στο 49' ο Ντάλμπεργκ πέτυχε το 2-0. Ο Μίνγκας και πάλι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 60', ενώ ο Φαρινόλα στο 70' ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Άνετο απόγευμα είχε και ο Αστέρας στην Τρίπολη, όπου επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από τους Χανιώτες. Τα γκολ των Αρκάδων σημείωσαν ο Καράσκο στο 19', ο Σανκαρέ στο 45' και ο Χουάνμα στο 50'.

Όσο για το ντέρμπι της Θράκης (γνωστό και ως... Ελ Θράκικο), μεγάλος νικητής ήταν ο Πανθρακικός, που επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στην Κομοτηνή, χάρη στα τέρματα του Τζάνη στο 70' και του Κάσες στο 79', ενώ στο 73' είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βάλλας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ξάνθη τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, αφού στο 16' αποβλήθηκε ο Φλίσκας με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 88' ο Μουκουάνα με απευθείας κόκκινη κάρτα.