“Καταδικαστέα η επίθεση στο πούλμαν του ΟΦΗ”

Καταδικάζει η διοίκηση του Πλατανιά την επίθεση με βόμβα μολότοφ στο πούλμαν του ΟΦΗ, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας κατά την επιστροφή των Ηρακλειωτών στη βάση τους μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της ομάδας των Χανίων.

Η διοίκηση της ομάδας-έκπληξη της φετινής Superleague εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά βοήθεια από τις "υγιείς ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας" ώστε να εξαλειφθούν ανάλογα φαινόμενα. Οι διοικούντες τον Πλατανιά τονίζουν ότι δε θα αφήσουν να διαρραγεί το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο Κρητικές ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη μεμονωμένη επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας του ΟΦΗ, μετά την αναχώρησή της με λεωφορείο από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και, αφού όλα είχαν κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες θα πρέπει να είναι απολύτως καταδικαστέες από όλες τις υγιείς δυνάμεις, στην κοινή προσπάθεια που οφείλουμε όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να καταβάλλουμε για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη γενικότερη ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού".