Ο Βαγγέλης Μόρας θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα

Θετικά βλέπει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Μόρας, μετά το τέλος του συμβολαίου του. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως βρίσκεται σε επαφές με τη Βερόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του και πως αν δεν υπάρξει κάποια συμφωνία, θα δει τις εναλλακτικές επιλογές που θα έχει. Ο Μόρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Nova ΣΠΟΡ FM 94,6.

O διεθνής Έλληνας αμυντικός δήλωσε αναλυτικά:

Για το μέλλον του στη Βερόνα: "Κάθε φορά που βρίσκομαι στο τέλος του συμβολαίου μου το σκέφτομαι. Τι θα έρθει δεν το ξέρω. Είναι πιο εύκολο για εμένα να βρω μια ομάδα στην Ιταλία. Εδώ είναι η αγορά που με γνωρίζει καλά. Η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνω να παίζω στο Καμπιονάτο. Και τώρα μπορώ να φύγω αν έρθει μια καλή πρόταση. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Θα τα βάλουμε κάτω από εβδομάδα για να δούμε τι θα γίνει. Δεν το σκέφτομαι όμως τόσο το μέλλον τώρα γιατί έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια".

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: "Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να επιστρέψω. Αν έρθει μια καλή πρόταση γιατί να πω όχι; Ψάχνω ένα συμβόλαιο να με καλύπτει -με όλη τη σημασία που έχει η λέξη καλύπτω για έναν ποδοσφαιριστή θα το σκεφτώ".

Επίσης, μίλησε και για το Isokinetic Medical Group: "Έτυχε να το ζήσω από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Ιταλία για έχει έδρα στην Μπολόνια και η ομάδα της Μπολόνια είναι πάντα γιατρούς του Isokinetic.

Συγκεκριμένα, το πρώτο κέντρο που άνοιξε ήταν στην Μπολόνια και ήταν μέσα στο προπονητικό κέντρο που κάναμε εμείς προπόνηση με την ομάδα. Τους ξέρω πάρα πολύ καλά. Μιλάμε για ένα κέντρο πολύ σύγχρονο. Είναι το καλύτερο κέντρο που υπάρχει στην Ιταλία και μπορώ να πω ένα από τα καλύτερα κέντρα στην Ευρώπη, γιατί πλέον υπάρχουν πάρα πολλά και από όσο γνωρίζω άνοιξε και στο Λονδίνο.

Έχει γιατρούς οι οποίοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους. Δεν έχει σχέση μόνο με αθλητές αλλά και για τον απλό κόσμο ο οποίος έχει κάποιο ατύχημα. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Όσοι δουλεύουν εκεί είναι διαλεγμένοι ένας προς έναν για να ακολουθήσουν τον τρόπο αποθεραπείας που ορίζει το συγκεκριμένο κέντρο. Και εμείς πλέον στη Βερόνα υπάρχει το Isokinetic και εδώ και υπάρχει πια συνεργασία. Μιλάμε για κάτι που είναι πάρα πολύ καλό.

Όποιος έχει την δυνατότητα να το δει και να το ζήσει στην Μπολόνια έχει να μιλήσει μόνο με τα καλύτερα λόγια. Είναι κάτι το οποίο -αν θέλουμε να μιλήσουμε για την Ελλάδα λείπει. Δεν υπάρχουν τέτοιου είδους κέντρα αποκατάστασης. Γιατροί καλοί υπάρχουν κέντρα αποκατάστασης δεν υπάρχουν".

Τέλος, ο Βαγγέλης Μόρας υπογράμμισε: "Υπάρχουν γιατροί για όλα. Τέτοιου είδους κέντρα που τα παρέχουν όλα για τον αθλητή είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις. Ξέρω ότι υπάρχουν και στο Μιλάνο κάποια σεμινάρια, τα οποία όποιος μπορεί να τα παρακολουθήσει θα είναι ό,τι καλύτερο για αυτόν. Εγώ του το προτείνω με κλειστά μάτια. Έχω συναντήσει πολλούς Έλληνες για να μάθουν με ποιον τρόπο που δουλεύει το κέντρο αποκατάστασης αυτό. Έχει επεκταθεί πάρα πολύ και νομίζω ότι θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο. Το να μπεις σε μια αγορά όπως είναι της Αγγλίας δεν είναι κάτι εύκολο. Μιλάμε για μια πολύ δύσκολη αγορά".