Διλμπέρης: Αφήστε τον Δέλλα να κάνει τη δουλειά του

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ο προπονητής που απέκλεισε την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τραϊανό Δέλλα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την σιγουριά του για την άνοδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Διλμπέρης στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου.

Για την προετοιμασία του παιχνιδιού με την ΑΕΚ: Προσπαθήσαμε να μην προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στην ΑΕΚ, αλλά να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά σε αυτά που είχαμε πει.

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού: Έπεσε η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο γιατί κάναμε όλη την βδομάδα προπόνηση σε πλαστικό, αλλά και για το λόγο πως ο Δέλλας με έξυπνες κινήσεις βοήθησε σε αυτό. Η ΑΕΚ ανέβηκε για να σκοράρει και έτσι δημιουργήθηκαν τεράστια κενά πίσω και βρήκαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε.

Για τον προπονητή της ΑΕΚ: Τον Δέλλα είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω στο πτυχίο της UEFA για το δίπλωμα του προπονητή και από την αρχή κατάλαβα ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει μεγάλος προπονητής. Όποιος κάνει τέτοια σκληρή κριτική ανήκει σε ποδόσφαιρο άλλης δεκαετίας, ο Δέλλας έχει όλα τα φόντα να γίνει πολύ καλός προπονητής. Ας τον αφήσουν να δουλέψει απερίσπαστος.
Για τον αν θα μπορέσει να ανέβει η ΑΕΚ: Η ΑΕΚ θα βγει. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ανέβει.

Για τις κινήσεις που θα έκανε αν είχε αυτός τον σχεδιασμό της ΑΕΚ: Γνωρίζω πως το μεγαλύτερο θέμα που είχε η ΑΕΚ ήταν πως μερικοί παίκτες δεν δέχονταν να παίξουν στη Γ Εθνική. Εγώ έχω ένα δικό μου σκεπτικό, ένα κράμα από έμπειρους παίκτες σε συνδυασμό με νεαρούς παίκτες που έχουν φιλοδοξίες.

Πηγή: sport-fm.gr