Όλα τα αποτελέσματα της Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε το αήττητο σερί της στην έδρα της επικρατώντας της αξιόμαχης Λίβερπουλ με 2-1 με όλα τα γκολ της αναμέτρησης να σημειώνονται στο πρώτο μέρος.

Η Λίβερπουλ πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένοντας έτσι στους 36 βαθμούς.

Αντίθετα, η Μάντσεστερ Σίτυ πέρασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 38 βαθμούς έχοντας το απόλυτο στην έδρα της αφού σε εννέα αναμετρήσεις έχει αντίστοιχες νίκες και πλέον βρίσκεται έναν μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η οποία νωρίτερα επικράτησε 3-1 της Γουέστ Χαμ.

Επιστροφή Άρσεναλ στις νίκες 

Μετά από απουσία τριών αγωνιστικών η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-1 της Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι της Boxing Day. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, ο Κόουλ με την έναρξη του δεύτερου έβαλε τα «σφυριά» μπροστά στο σκορ.

Η Άρσεναλ, ωστόσο, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει το «τρίποντο» χάρη σε δύο γκολ του Γουόλκοτ (68', 71') κι ενώ ο Ποντόλσκι στο 79' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «κανονιέρηδες» πήγαν στους 39 βαθμούς και διατηρήθηκαν στο +2 από την Τσέλσι που αρκέστηκε στο 1-0 επί της Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ανατροπή για Γιουνάιτεντ

Ο Τζέιμς Τσέστερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Χαλ στο "KC Στέιντιουμ" που βρήκε νικητές τους "κόκκινους διάβολους" με 3-2. Ο εν λόγω παίκτης άνοιξε το σκορ στο 4' (η Χαλ προηγήθηκε στη συνέχεια 2-0), πέτυχε αυτογκόλ στο 66' δίνοντας προβάδισμα στην παρέα του Ρούνεϊ και έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να κάνει το 3-3. 

Σε αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Χαλ-Μάντσεστερ Γ. 2-3

Αστον Βίλα-Κρίσταλ Πάλας 0-1

Κάρντιφ-Σαουθάμπτον 0-3

Τσέλσι-Σουόνσι 1-0

Εβερτον-Σάντερλαντ 0-1

Νιούκαστλ-Στόουκ Σίτι 5-1

Νόριτς-Φούλαμ 1-2

Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ 1-1

Γουέστ Χαμ-Αρσεναλ 1-3

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ 2-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18 αγώνες)

Άρσεναλ 39

Μάντσεστερ Σίτι 38

Τσέλσι 37

Λίβερπουλ 36

Εβερτον 34

Νιούκαστλ 33

Μάντσεστερ Γ. 31

Τότεναμ 31

Με πληροφορίες από novasports.gr