Γίνεται… Αστέρας μόνο μετά από κατσάδες

Η καταπληκτική εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης στον κυριακάτικο αγώνα με τη Βέροια και η πειστική νίκη με 3-0 ήρθε αμέσως μετά την κατσάδα και τις έντονες φωνές του προπονητή Σάκη Τσιώλη στην ανάπαυλα του αγώνα.

Άνευρα είχε ξεκινήσει τον αγώνα η ομάδα της Τρίπολης και στα αποδυτήρια ο Τσιώλης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. Ο τεχνικός του Αστέρα ζήτησε να λείψουν στο δεύτερο μέρος οι περιττές ατομικές ενέργειες.

Παράλληλα, συμβούλεψε τους παίκτες του να μικρύνουν τις αποστάσεις, να παίζουν με τη μία την μπάλα και να μην μαρκάρουν από απόσταση. Οι Αρκάδες τήρησαν απόλυτα τα όσα τους είπε ο προπονητής του και σε συνδυασμό με την πολύ καλή παρουσία του Καρντάσιο στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος έκλεισε τα κενά στη μεσαία γραμμή, βρήκαν ισορροπία και ηρεμία στο παιχνίδι τους.

"Ντοπάρονται" οι παίκτες από την άτεγκτη συμπεριφορά Τσιώλη

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, όχι μόνο δε δυσανασχέτησαν από τα... γκάζια του Σάκη Τσιώλη, αλλά διέρρεαν μάλιστα ότι τους αρέσει που ο Καρδιτσιώτης προπονητής έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχυ και δε συμβιβάζεται, ειδικά φέτος που η διαφαινόμενη κατάσταση στη Superleague δίνει στην ομάδα της Τρίπολης πρώτης τάξεως ευκαιρία για διάκριση.