Στελεχώνεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ

Συνεχίζει ο Ιβάν Σαββίδης το σχεδιασμό του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο προσκήνιο έρχονται οι διοικητικές θέσεις, με το άμεσο ενδιαφέρον να πέφτει στις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου.

Ήδη από την παρθενική του συνέντευξη Τύπου ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είχε προαναγγείλει την έντονη εμπλοκή του Ζήση Βρύζα.

Ο ίδιος ο Σαββίδης επιθυμεί σφόδρα ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής να παραμείνει στον προεδρικό θώκο, καθώς τον θεωρεί άνθρωπο της εμπιστοσύνης του.

Η περίπτωση Βασίλη Γκαγκάτση

Από την πλευρά του, ο Βρύζας αναμένεται να δεχτεί να διατηρήσει τη θέση, εφόσον βλέπει εμπιστοσύνη να εκφράζεται από την πλευρά του μεγαλομετόχου. Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι φήμες για την υποψηφιότητα Βασίλη Γκαγκάτση για τη θέση του αντιπροέδρου.

Ο Ιβάν Σαββίδης βλέπει με θετικό μάτι την προσχώρηση Γκαγκάτση στο... άρμα του ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή, όπως προκύπτει από τα άτομα που προωθούν την εν λόγω πρόταση.

Οι άλλες θέσεις

Στόχος είναι η ΠΑΕ να μπει κατά 100% στην εποχή Σαββίδη. Σημαντικό ρόλο θα κρατήσει και η έμπιστη συνεργάτης του επιχειρηματία, Όλγα Γκοντσάρεβα, η οποία, ούτως ή άλλως, ήδη κάνει "κουμάντο" στην ΠΑΕ.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν επιθυμεί, τη στιγμή που η ομάδα φορτσάρει, να χαλάσει τις ισορροπίες στο αγωνιστικό κομμάτι και αναμένεται συν τοις άλλοις να διατηρήσει και τον Γιώργο Γεωργιάδη στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Στο μεταξύ, σε θετικό κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση για νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές του νεαρού ταλαντούχου μέσου Έργκους Κάτσε με τον Δικέφαλο του Βορρά.