Κινητικότητα στην ΑΕΚ

Εκπρόσωποι του Έλληνα εφοπλιστή Δημήτρη Βιντιάδη, λοιπόν, συνοδευόμενοι από τον Ανδρέα Δημητρέλο, επισκέφθηκαν την Εφορία για να προμηθευτούν τα ακριβή στοιχεία για τα χρέη της ομάδας.

Όλα όσα έπρεπε να ξέρουν οι δύο επενδυτές, οι Βιντιάδης και Χάρις τα έχουν εδώ και καιρό στη διάθεσή τους. Το κομμάτι όμως των χρεών προς το δημόσιο, παρέμενε μέχρι στιγμής ασαφές.

Γι’ αυτό το λόγο ο Δημήτρης Βιντιάδης εξέφρασε την πρόθεση -πέρα από τα στοιχεία που του έχουν προσκομιστεί- να τα διασταυρώσει από την επίσημη πηγή, την εφορία. Συμφώνησαν λοιπόν με τον Ανδρέα Δημητρέλο να κανονιστεί συνάντηση εκπροσώπων του με τον προϊστάμενο της ΦΑΕΕ, Σταύρο Καββαδία. Βλέποντας ότι ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε σήμερα -και όχι ως την Τετάρτη όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά.

Οι εκπρόσωποι του Βιντιάδη (ο ξάδερφός του Ηλίας που έχει ενεργό ρόλο στις επιχειρήσεις της οικογενείας και στέλεχος από το οικονομικό τμήμα της εταιρείας «Niva Shipping» που είναι συμφερόντων της) παρέα με τον Ανδρέα Δημητρέλο βρέθηκαν σήμερα στη ΦΑΕΕ Αθηνών.

Εκεί ζήτησαν και ενημερώθηκαν με κάθε λεπτομέρεια για τις οφειλές της ομάδας προς το ελληνικό δημόσιο και τους διακανονισμούς που έχουν γίνει με την ΦΑΕΕ και τα ασφαλιστικά ταμεία. Παίρνοντας λοιπόν τα σχετικά στοιχεία από την Εφορία και έχοντας την ευκαιρία να τα διασταυρώσουν, μοιάζει να μην υπάρχει καμία άλλη εκκρεμότητα πλέον που να δικαιολογεί καθυστέρηση τουλάχιστον στην είσοδο των ορκωτών λογιστών