H Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε μουσείο στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μουσείο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδέιρα άνοιξε η Ρεάλ Μαδρίτης για να τιμήσει τον Πορτογάλο άσο.

Ο Ρονάλντο έχει γεννηθεί στο Φουνχάλ και οι μερένγκες θέλησαν να τον τιμήσουν για την προσφορά του στο σύλλογο, αλλά και να τον βοηθήσουν να... χωρέσει κάπου τα συνολικά 125 βραβεία, ατομικά και συλλογικά, που έχει κατακτήσει ως τώρα στην καριέρα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν περιχαρής στα εγκαίνια! "Είναι μια σπουδαία ημέρα για μένα, είναι τα εγκαίνια του προσωπικού μου μουσείου και είμαι περήφανος", δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που έχει πετύχει 33 γκολ μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Το μουσείο του έχει ως κωδικό όνομα τα αρχικά του: CR7 και ο ίδιος δήλωσε ότι "είναι ένα δώρο στους οπαδούς του". Επίσης, σημείωσε ότι έχει κάνει χώρο για τη φετινή Χρυσή Μπάλα, την οποία θα διεκδικήσει από τον Φρανκ Ριμπερί.

"Έχω χώρο για πολλά τρόπαια ακόμη. Δε θέλω να αναφέρω συγκεκριμένα, αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι επιθυμώ να κερδίσω πολλά περισσότερα ακόμη και αν τελικά, έρθει η φετινή Χρυσή Μπάλα, υπάρχει εξτρά δωμάτιο γι' αυτήν εδώ", σημείωσε. Το μουσείο περιλαμβάνει κέρινο ομοίωμα του Πορτογάλου άσου.

Το μουσείο του Κριστιάνο Ρονάλντο στεγάζεται σε πενταώροφο κτίριο στην πόλη Φουνχάλ της Μαδέιρα, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο της πόλης και έχει θέα στον Ατλαντικό ωκεανό.

Η παρουσίαση του μουσείου στον Τύπο έγινε σε μια ηλιόλουστη, σχεδόν ειδυλλιακή ημέρα, που θύμισε στον 28χρονο Κριστιάνο ότι η δυσκολότερη ημέρα της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν εκείνη που αναγκαζόταν να αποχωριστεί την πόλη του για χάρη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Εκ των υστέρων, δικαιώθηκε και πολύ μάλιστα, όμως η αρχή για εκείνον ήταν "βουνό".

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το μουσείο CR7 περιλαμβάνει όλες τις μπάλες των αγώνων που ο Ρονάλντο σημείωσε τουλάχιστον χατ-τρικ.