Γλυκοκοιτάζει και Διούδη ο Ολυμπιακός

Θωρακίζουν τα γκολπόστ τους στον Ολυμπιακό.

Μετά την πρόθεση απόκτησης του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό των ερυθρολεύκων, η εφημερίδα "Γαύρος" αναφέρει ότι οι Πειραιώτες ρίχνουν ματιές στον Σωκράτη Διούδη, τερματοφύλακα του Άρη.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Μίτσελ, ο οποίος έχει σχηματίσει θετική άποψη για την αξία του.

Πρόκειται, άλλωστε, για ανερχόμενο πορτιέρο, ο οποίος φέτος έχει κλέψει την εντυπώσεις και όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση των καλύτερων Ελλήνων ποδοφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να βρίσκονται σε αναζήτηση ενός Έλληνα τερματοφύλακα που θα αποτελέσει το back-up του Ρομπέρτο ή του βασικού γκολκίπερ που θα αποκτήσει το καλοκαίρι, αν τελικά δεν μείνει ο Ισπανός πορτιέρο, με τον Μπάλαζ Μέγερι να βρίσκεται ένα βήμα από την έξοδο στο τέλος της σεζόν.

Το όνομα του Διούδη φέρεται να "παίζει" δυνατά για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ή εκείνη του καλοκαιριού και η περίπτωσή του εξετάζεται.